Self-service (Vask selv)

Der er mange dejlige fordele ved selvbetjening vask her hos Dog Beauty Service: Hvis De foretrækker selv at pleje Deres hund, kan De trygt gøre det her. Vi har kvalitetsrigt udstyr og professionelle hundefrisører som er klar til at hjælpe Dem hvis De har spørgsmål. Bemærk at hjælp koster ekstra.

Nogle hunde har svært ved at stole på fremmede mennesker og kan endda blive aggressive hvis de har været igennem traumer i fortiden. Nogle hunde har brug for træning før de kan få en session hos en hundefrisør. Måske kan De bare allerbedst lide selv at tage Dem af Deres hund, da De har prøvet at aflevere den hos en frisør før, hvor De ikke var tilfreds med resultatet eller hvor folk ikke passede ordenligt på Deres hund. Men hvad hvis Deres badeværelse derhjemme ikke er stort eller praktisk nok?

Dog Beauty Service tilbyder hundeejere en fantastisk mulighed for at besøge en hundesalon hvor der er rolige, sikre, og sanitære forhold for Dem og Deres hund, samt kærlige professionelle som er passioneret og lægger mærke til de små detaljer når det kommer til soignering. Deres hunds velbefindende vil komme først her hos Dog Beauty Service. Dernæst hundens skønhed. 

Prisliste: 

Små racer (1-10 kg) - 100 kr

Mellem racer (10-20 kg) - 150 kr

Store racer (20kg og mere) - 200 kr

Shampoo, balsam og håndklæder er inkluderet i prisen. 


Venligst ryd op og gør rent efter Deres hund.

De er velkommen til at spørge om hjælp.
Det koster ekstra hvis De ønsker vejledning og hjælp.