OM DOG BEAUTY SERVICE

Vi elsker hunde 

Goddag, mit navn er Brigita Savickaitė. Jeg har været hundefrisør (faktisk både hunde-og kattefrisør) siden 2016. Jeg besluttede mig for at åbne min egen salon: Dog Beauty Service, da jeg har en stor passion for kæledyr, specielt hunde. Jeg prøver hele tiden at få tillært mig ny viden, for eksempel ved at tage på hundefrisørskurser.

Jeg deltager også i hundeshows med min egen Samoyed hund (Magico Alohomoro aka. Meta), og jeg har lært meget gennem årene om de forskellige skønhedskrav og standarder for forskellige hunderacer. Denne viden hjælper mig også i mit arbejde som hundefrisør.

Jeg er vokset op med hunde og levet med dem hele mit liv, så de har altid betydet rigtig meget for mig. Jeg kan oprigtigt sige at hunde er mit livs store kærlighed.

Som hundefrisør, lover jeg Dem at jeg vil elske Deres hund som min egen, jeg vil passe på den, være tålmodig, kærlig og altid prioritere dens velbefindende og sikkerhed før skønhed. Selvfølgelig sigter jeg både efter at hunden har det godt hos mig og at De som kunde og hundeejer er tilfreds med resultatet og hvordan Deres hund er blevet behandlet i salonen.

Jeg er hvad jeg ville kalde for en 'dog-aholic', men det er nu ikke noget problem, heldigvis. Kom endelig forbi salonen og lad mig passe godt på Deres hund. :)