VIGTIGT INFO FOR KUNDER

Vores regler 

1. Inden ankomst er det vigtigt at De har luftet Deres hund, så den har tisset og skidt, inden den skal være i salonen.

2. De skal have informeret hundefrisøren om Deres hund er aggressiv, har allergier, smerter eller andet, hundefrisøren skal tage hensyn til.

3. Hunner, der er i løbetid må desværre ikke være i salonen for at få grooming behandling.

4. Hunden må ikke have lopper, når den ankommer i salonen. Hvis den har det, vil det koste ekstra: +200 kr. Hvis De ikke er interesseret i at betale for loppegebyret, sendes hunden desværre hjem uden behandling.

5. Hvis De havde en aftale i salonen, som De, af en eller anden grund, ikke dukkede op til, skal der betales en bøde på fuldpris af behandling.

6. Hvis Deres hund er mere end 10 år gammel, skal De blive i salonen med hunden, for hundens egen sikkerhed i tilfælde af en nødsituation.

7. Vær venlig ikke at komme til afhent Deres hund før hundefrisøren kontakter Dem. De bliver ringet op eller får besked når De skal komme. Sommetider kan en session nemlig tage længere tid end forventet.

8. Hvis De ønsker at hunden har masser af pels tilbage efter klipningen, så er det vigtigt at De får den børstet derhjemme dagligt, da pelsen ellers vil filtre sig sammen og hundefrisøren vil være nødt til at klippe hunden korthåret, så det ikke gør ondt på hunden.

9. Priserne på prislisten kan ændres, alt efter hundens temperament og personlighed. Hundefrisøren har ret til at lave om på priserne, hvis en hund har været besværlig og umedgørlig.